Dit zijn jouw werkzaamheden:

In deze functie voer je onderhoudswerkzaamheden uit in de productie afdelingen op het gebied van elektrisch en instrumentatie. Het betreft werkzaamheden aan elektrische installaties, meet en regeltechnische apparatuur. PLC-besturingssystemen, schakelapparatuur, beveiligingscircuits en weeg- en meetapparatuur.

Je maakt deel uit van een team van ca. 15 collega’s en werkt in dagdienst waarbij je rapporteert aan de Onderhoudschef.

Er is binnen de afdeling Onderhoud een sterke focus om correctief onderhoud om te buigen naar preventief onderhoud. Hierbij is het uitvoeren van inspecties, controlerondes, gestructureerde werkmethodieken en de daaraan gerelateerde inbreng/helpen meedenken van monteurs essentieel.

Na een inwerkperiode dien je, buiten de normale dagdiensturen, consignatiedienst te lopen.

Dit neem je mee

  • Een MBO-opleiding (minimaal WEB 3-niveau) onderhoudsmonteur, richting werktuigbouw;
  • Goede communicatieve vaardigheden om goed te kunnen samenwerken in een team;
  • Een groot verantwoordelijkheidsbesef, waarbij je zelfstandig beslissingen neemt;
  • Een flexibele houding. Je bent bereid om buiten de werktijden in een consignatiedienst te werken;
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring op het gebied van onderhoud in een procesmatige omgeving;
  • Kennis van werken met onderhoudsinformatiesystemen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Dit bieden wij jou:

Een unieke werkplek waarbij je continu wordt uitgedaagd om mee te denken over technische uitdagingen en procesverbeteringen. Jouw mening telt! En naast jouw mening, vinden wij je ontwikkeling ook belangrijk. Daarom biedt onze opdrachtgever diverse opleidings- en ontwikkeltrajecten zodat je als persoon en als professional steeds kunt blijven groeien.

Je krijgt een uitdagend salaris, geen werkdag die hetzelfde is en bovenal vrijheid om je werk op de juiste, maar vooral ook op hun eigen manier uit te voeren.

 

 

Wie is Aangenaam Werken B.V.

Wij zijn een detacheringsbureau, maar niet zomaar één. Wij werken als team met één doel: jou aan de allertofste baan te helpen. Wij luisteren naar jouw wensen en wat jij belangrijk vindt in een baan. Dat is onze kracht én ook meteen de reden waarom zowel werkzoekenden als bedrijven steeds vaker de weg naar ons weten te vinden.

Zoek je een baan in dagdienst of ploegen, als onderhoudsmonteur, W/E monteur, werkvoorbereider of technisch operator, wil je fulltime of parttime werken? Alles is bespreekbaar. Hoe de secundaire arbeidsvoorwaarden eruit zien, is afhankelijk welke kennis / ervaring jij meebrengt. Wij schetsen een zo duidelijk mogelijk beeld aan de klant over jou en vice versa. Meteen op contract bij bedrijf? Detachering? Korte / Interim opdrachten, alles is bespreekbaar.

Wil jij meer informatie over een vacature of over onze dienstverlening? Neem dan contact op met:

Wendy Koudijs: – 06-55486091 of Judith Timmer: 06-15615499.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Aanmelden