Aangenaam kennis te maken!

Aangenaam Werken gaat voor lange termijn relaties waarin een persoonlijke benadering centraal staat. Bij Aangenaam Werken draait het niet om het perfecte CV, maar om het maken van een passende match voor zowel onze kandidaten als opdrachtgevers. Wij nemen de tijd om je te leren kennen en kijken graag samen naar waar jouw wensen, behoeften en verwachtingen liggen. Door te werken met vaste aanspreekpunten binnen ons bedrijf, zijn wij in staat om samen met jou de zoektocht naar een mooie vervolgstap in je technische carrière te starten.

 

Wij begeleiden kandidaten binnen de techniek naar een vaste of tijdelijke baan.
Onze basis dienstverlening is onder te verdelen in Werving en Selectie, Detacheren en Uitzenden met als werkgebied Limburg en Brabant.

Wat wij doen

Jou als persoon of juist als bedrijf centraal te stellen. In een persoonlijk gesprek stellen we positief kritische vragen én luisteren wij waar jouw ambitie of uitdaging ligt.

Dit doen wij door

Met als doel

De perfecte match te maken tussen opdrachtgever én technische kandidaat.

Werken met plezier!

Ons motto

previous arrow
next arrow
Slider



Aangenaam Werken B.V. is een Werving en Selectiebureau met een sterk netwerk aan kandidaten en bedrijven binnen de technische sector. Aangenaam Werken is ontstaan vanuit Enveco B.V., die met een vaste populatie aan monteurs al jarenlang de technische dienst binnen de maakindustrie ontzorgt. Hierdoor hebben wij de afgelopen jaren een ruim en kwalitatief mooi bestand aan kandidaten kunnen opbouwen en beschikken wij over een uitgebreid klantenbestand met prachtige bedrijven in de regio’s Limburg en Zuid- Oost Brabant. Opdrachtgevers waarmee wij samenwerken zijn bedrijven die gelinkt zijn aan de techniek in de maakindustrie. Waar maken wij het verschil? Wij spreken de taal van de techniek en beschikken over een gedegen inhoudelijke kennis. Hierdoor zijn we een goede gesprekspartner voor zowel onze kandidaten als opdrachtgevers.

 

Wij matchen de technische uitdaging van morgen samen met jou!
Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.

Welkom

Dank je wel voor je bezoek op onze website. Mogen wij je vrijblijvend e-mailen of bellen om informatie te geven over onze diensten en/of vacatures?

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Invalid Input

Verplicht veld

Invalid Input

(houd de Ctrl-toets ingedrukt om
meerder opties te selecteren)

Verplicht aanvinken