Als Business Manager richt ik mij op het verder positioneren van Aangenaam Werken als onderscheidend regionaal werving en selectiebureau in de techniek, waar de kandidaat centraal staat en vol passie en power de beste match gemaakt wordt. Afgelopen 22 jaar mijn netwerk en kennis van bedrijven opgebouwd in Zuid Oost Brabant en Limburg. Ik vind het heerlijk om met opdrachtgevers en kandidaten in gesprek te zijn om te kijken wat de uitdagingen zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Doel is de beste match te maken voor zowel de kandidaat als de klant. Ik stel kritische vragen om zo de juiste verbinding te kunnen maken. Ik luister én verbind!

Ik ben getrouwd met een techneut en mama van 2 kids. Hou ontzettend van het bourgondische leven, heerlijk eten en een wijntje. 2x in de week vind je mij op de spinning fiets in de sportschool. Verder ben ik graag buiten vooral als het zonnetje schijnt, onderneem ik leuke dingen met mijn gezin, onze familie en vrienden. Voor een stedentripje ben ik altijd in. Gedreven, energiek én eerlijk zijn woorden die bij mij passen.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.