Dit zijn jouw werkzaamheden in de functie van monteur:

Als Monteur Technische en Facilitaire Dienst draag je bij aan een effectief en efficiënt proces rondom het onderhoud van het machinepark, gebouwen en faciliteiten. Jouw werkzaamheden bestaan voor ongeveer 75% uit (preventief) onderhoud aan het machinepark. De overige 25% besteed je aan het onderhoud van onze gebouwen en faciliteiten. Door het preventief onderhoud aan ons machinepark uit te breiden, verbetert de kwaliteit en zijn we in staat de dagelijkse storingen te reduceren. Jij helpt om dit proces verder te professionaliseren, zodat er als afdeling een kwaliteitsslag gemaakt kan worden.

Niet van elke machine staan alle gegevens op papier. Hierdoor wordt jouw technische kennis soms aardig op de proef gesteld. Dit zie jij als een uitdaging, want jij bent gedreven om een storing te verhelpen. Doorgaans gaat het om instellingswijzigingen, gebruikersfouten of onderdelen die aan vervanging toe zijn. Het betreffen veelal relatief kleine machines waarvan een deel de komende jaren, mede met jouw input, vervangen wordt door modernere installaties.

Ook kunnen collega’s bij jou terecht met vragen over onderhoud aan diverse faciliteiten. Denk aan een kapotte deurklik of een computerscherm wat niet goed functioneert. Ook het onderhoud aan een van de panden, gelegen op het industrieterrein, valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Dit neem je mee:

In een informele, dynamische en sterk klantgerichte omgeving voel jij je helemaal thuis. Je kunt goed zelfstandig werken en weet op een juiste manier te communiceren met alle afdelingen van onze organisatie. Je bent gewend om in een moderne omgeving te werken en vindt het leuk om nu een stapje terug te doen om vervolgens weer samen met ons te gaan bouwen. Omdat je één keer per vier weken consignatiedienst hebt is het belangrijk dat je in de buurt van Ittervoort woont.

Ook beschik je over:

 • mbo+ werk- en denkniveau;
 • een aantal jaren werkervaring op het gebied van Werktuigbouwkunde en affiniteit met lassen, hydrauliek en pneumatiek;
 • kennis van NEN 3140 en VCA;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal.

Dit bieden wij jou:

 • een goed salaris; een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • een functie voor 40 uur per week;
 • uitkering van een eventuele bonusregeling van maximaal 2 maandsalarissen;
 • 8% vakantiegeld, 29 vakantiedagen en nog 2 dagen extra als je het hele jaar niet ziek bent geweest;
 • vergoeding van reiskosten, 17 cent per km met een max van 50 km voor een enkele reis;
 • beschikbare premie pensioenregeling met slechts 4% eigen bijdrage en WGA-hiaat- en excedentverzekering;
 • personeelsuitjes met nét dat beetje extra.

 

 

Wie is Aangenaam Werken B.V.

Wij zijn een detacheringsbureau, maar niet zomaar één. Wij werken als team met één doel: jou aan de allertofste baan te helpen. Wij luisteren naar jouw wensen en wat jij belangrijk vindt in een baan. Dat is onze kracht én ook meteen de reden waarom zowel werkzoekenden als bedrijven steeds vaker de weg naar ons weten te vinden.

Zoek je een baan in dagdienst of ploegen, als onderhoudsmonteur, W/E monteur, werkvoorbereider of technisch operator, wil je fulltime of parttime werken? Alles is bespreekbaar. Hoe de secundaire arbeidsvoorwaarden eruit zien, is afhankelijk welke kennis / ervaring jij meebrengt. Wij schetsen een zo duidelijk mogelijk beeld aan de klant over jou en vice versa. Meteen op contract bij bedrijf? Detachering? Korte / Interim opdrachten, alles is bespreekbaar.

Wil jij meer informatie over een vacature of over onze dienstverlening? Neem dan contact op met:

Wendy Koudijs: 06-55486091 of Judith Timmer: 06-15615499 of Manuela Heyer: 06-25465745

Solliciteren

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Aanmelden