Je werkzaamheden bestaan uit:
Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een veilige productie en logistieke operatie en het continu verbeteren van het productieproces tegen de juiste kwantiteit, kwaliteit en kostprijs. Tevens valt de Technische Dienst onder de verantwoordelijkheid van de Productie Manager In deze functie rapporteer je aan de Managing Director en geef je functioneel leiding aan 40 medewerkers (productie-, logistiek en technisch personeel).

 • Operationele aansturing van de teamleiders op het gebied van productie, personeelsbezetting, duurzaamheid (o.a. veiligheid), kwaliteit.
 • Budgetverantwoordelijk voor o.a. productie en techniek · Je beoordeelt de dagelijkse veiligheid, kwaliteit en output van de productie / logistiek en coördineert acties bij afwijkingen
 • Het continu zoeken naar mogelijkheden om te verbeteren en optimalisaties toe te passen
 • Je stelt informatie beschikbaar t.b.v. voortgangsbewaking en efficiency verhoging
 • Je voert bijsturingsmaatregelen uit bij machine- en productietechnische normafwijkingen
 • Je bent actief betrokken bij de nieuwe technologische ontwikkelingen en investeringen
 • Je werkt nauw samen met de technische leiding bij het bepalen van prioriteiten voor onderhoud

Dit neem je mee:

Je bent een daadkrachtige Productie Manager met natuurlijk overwicht. Jij beschikt over natuurlijk leiderschap en hebt goed contact met je teamleden. Je bent gepassioneerd en hebt een stevige achtergrond in de productie. Je bent proactief ingesteld en in staat om contacten te onderhouden met verschillende stakeholders op diverse niveaus.

Daarnaast beschik je over:
· Een relevante technische opleiding op HBO-niveau afgerond
· Minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare leidinggevende functie in een industriële en/of technische omgeving
· Het vermogen om met een continue focus op het resultaat grote hoeveelheden informatie snel en adequaat te analyseren en daar proactief acties op te ondernemen
· Een sterk procesmatig inzicht en interesse in techniek
· Analytische en organisatorische vaardigheden en een groot probleemoplossend vermogen · Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal

Dit bieden wij jou:

Wij bieden je een informele, prettige werksfeer in een uitdagende werkomgeving. Met goede toekomstperspectieven en de mogelijkheden voor verdere ontplooiing op je vakgebied.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket
 • Bonusregeling
 • 30 vakantiedagen
 • Goede pensioenregeling
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering

Wie is Aangenaam Werken B.V.

Wij zijn een detacheringsbureau, maar niet zomaar één. Wij werken als team met één doel: jou aan de allertofste baan te helpen. Wij luisteren naar jouw wensen en wat jij belangrijk vindt in een baan. Dat is onze kracht én ook meteen de reden waarom zowel werkzoekenden als bedrijven steeds vaker de weg naar ons weten te vinden.

Zoek je een baan in dagdienst of ploegen, als onderhoudsmonteur, W/E monteur, werkvoorbereider of technisch operator, wil je fulltime of parttime werken? Alles is bespreekbaar. Ook voor management en teamleidersrollen zit je bij ons goed. Ook hier hebben wij vele mogelijkheden in.

Hoe de secundaire arbeidsvoorwaarden eruit zien, is afhankelijk welke kennis / ervaring jij meebrengt. Wij schetsen een zo duidelijk mogelijk beeld aan de klant over jou en vice versa. Meteen op contract bij bedrijf? Detachering? Korte / Interim opdrachten, alles is bespreekbaar.

Wil jij meer informatie over een vacature of over onze dienstverlening? Neem dan contact op met:

Claudia Speetjens: – 06-54244526 of Judith Timmer: 06-15615499.

Solliciteren

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
Aanmelden