Vacatures

Onderstaand een samenvatting van onze vacatures. Neem contact op met ons voor actuele vacatures! We werken vanuit de kandidaat en zoeken actief mee naar passende vacatures. Geschikte kandidaten worden op persoonlijke wijze aangeboden bij bedrijven binnen ons netwerk.


Voor onze opdrachtgever in de regio Roermond zijn wij op zoek naar een Storings- / Onderhoudsmonteur E/W. Onze opdrachtgever is een modern productiebedrijf dat aluminium profielen maakt voor bouw, automotive en industrie. Zij onderscheiden zich door kundige, efficiënte en klantgerichte oplossingen aan te bieden aan marktleiders in hun branche.

Voor onze opdrachtgever in de regio Roermond zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Onze opdrachtgever is een modern productiebedrijf dat aluminium profielen maakt voor bouw, automotive en industrie. Zij onderscheiden zich door kundige, efficiënte en klantgerichte oplossingen aan te bieden aan marktleiders in hun branche.

Onze opdrachtgever te Venray , vooraanstaande leverancier van kleurconcentraten , is ter versterking en uitbreiding van het team, op zoek naar nieuwe collega’s voor de afdeling Thermoplastics. In deze functie zul jij je als operator bezig houden met het ondersteunen van het productieproces van kunststof masterbatches . Je komt te

Onze opdrachtgever te Beringe is een innovatieve, flexibele en betrouwbare toeleverancier gespecialiseerd in diverse soorten plaatwerkdelen en machineframes uitgevoerd in RVS, staal en aluminium. Onze opdrachtgever kenmerkt zich met haar professionele werkomgeving.

Voor onze opdrachtgever in Maastricht zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten per direct op zoek naar een facilitair medewerker. Zij bieden klant specifieke oplossingen voor de voedselverwerkende industrie en richten zich met name op de segmenten: vlees, vis, groenten, hartige producten, zuivel en bakkerijproducten. Het is een jong, snel

Voor onze opdrachtgever in Geleen zijn wij per direct op zoek naar een werkvoorbereider WTB. Zij zijn een toonaangevende mondiale onderneming op het gebied van glasfolietechnologie voor de auto- en bouwindustrie.

Voor onze opdrachtgever in Belfeld zijn wij per direct op zoek naar een CNC draaier. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig draaien van onderdelen zowel CNC als conventioneel bestaande uit verschillende materialen.

Voor onze opdrachtgever in Panningen zijn wij per direct op zoek naar een Hoofd Montage. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het totale werkproces, het kritische tijdspad en de kwalitatieve output van de montageafdelingen. Planning, procesverbetering en kwaliteit zijn hierbij jouw centrale aandachtspunten.

Voor onze opdracht in Eijsden zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een Hoofd Technische Dienst. Als rookgas- / afvoersystemen fabrikant hebben zij als wereldwijde speler oog voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. In deze functie hou jij je bezig met het organiseren, coördineren en leiden van de

Voor onze opdrachtgever in Swalmen zijn wij per direct op zoek naar een monteur WTB. In deze functie ben jij bezig met onderhoud, inspecties en het lokaliseren en verhelpen van storingen binnen de productie aan de installaties.

Aanmelden