Na meer dan 25 jaren gewerkt te hebben bij een van de grootste uitzenders in Nederland, ben ik de uitdaging aangegaan om Aangenaam Werken verder uit te bouwen en te professionaliseren. Werken met plezier is waar ik voor sta én wat ik iedereen gun in zijn werkend leven. Mijn lijfspreuk is dan ook: ALLES MET EEN GLIMLACH!

Iedere dag ga ik vol energie en met veel plezier met ons gedreven team aan de slag om de best passende bedrijven te vinden voor onze kandidaten. Mijn persoonlijke uitdaging is om zowel bedrijven en kandidaten oprecht te helpen en mooie verbindingen te maken op het gebied van in- door en uitstroom van personeel.

Ik ben met mijn gezin woonachtig in het mooie Maastricht. In mijn vrije tijd geniet ik van het bourgondische leven samen met mijn familie en vrienden waarin lekker eten met een goed glas wijn centraal staat. Ik hou van Italië als vakantieland. Als het maar even kan, ben ik hier te vinden. ‘ La dolce vita ‘ is waar ik enorm van kan genieten.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.