In het verleden heb ik een aantal jaren voor een technisch detacheringsbureau gewerkt, waar ik verantwoordelijk was voor een van hun vestigingen. Na jaren uit deze omgeving weg te zijn geweest, ben ik sinds 1 november 2021 gestart bij Aangenaam Werken (met veel plezier). Iedere dag weer werk ik met veel plezier aan het uitbreiden van mijn netwerk en zoek ik naar nieuwe kandidaten die we kunnen helpen met een nieuwe baan.

Een uitspraak die mij op het lijf geschreven staat is: “AFSPRAAK IS AFSPRAAK”. Je sollicitatieprocedure tot in de puntjes verzorgd, daar sta ik voor!

Verder vind ik het heel belangrijk om in gesprek en contact te blijven met “mijn” contacten om hun altijd een goede en volledige follow up te geven. Een kick krijg ik, als ik een kandidaat bij een opdrachtgever mag voorstellen én hier ook nog een match uit voortkomt. Mooi zijn de gesprekken met kandidaten waar een verhaal achter zit en gesprekken waarvan je vooraf de afloop niet had kunnen bedenken. Ik leer iedere dag bij en kijk met bewondering naar mijn collega’s die al jaren dit mooie vak uitoefenen en denk dan: “dat wil ik ook kunnen”.

Ik woon samen met mijn partner en onze twee kinderen in Hout-Blerick. Zij omschrijven mij als altijd bezige bij, pittig, oprecht en vooral lief! Op zaterdag ben ik te vinden op het hockeyveld om mijn dochter aan te moedigen, wat niet altijd gewaardeerd wordt, als ik in al mijn enthousiasme naast het veld sta te roepen. Ik vind het leuk om met vrienden gezellig een wijntje, biertje en hapje te doen en zo het weekend in te luiden met een vrijdagmiddagborrel.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.