Ik ga graag het gesprek aan met kandidaten om helder te krijgen wat hun wensen en ambities zijn. Dit om samen te bepalen wat hen drijft, waar hun hart sneller van gaat kloppen maar ook om te bespreken wat ze zeker niet meer willen. Zodra ik dit helder heb, kijk ik graag welke mogelijkheden we hebben.

Ik krijg er voldoening van om mensen in hun kracht te zetten en hen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Mijn werk is echt mijn passie.

Ik woon samen met mijn gezin in het pittoreske Horst aan de Maas. De afgelopen jaren hebben wij onze woning volledig verbouwd en genieten we vooral nu van al dit woongenot. We gaan graag een hapje uit eten met een heerlijk wijntje of speciaal biertje en we zijn vaak met mooi weer in de natuur te vinden. Mijn familie en vrienden zullen mij omschrijven als een zorgzame persoonlijkheid die voor iedereen klaar staat en vooral warmte, rust en geduld uitstraalt. Een echte regelneef en altijd in de weer.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.