Vanuit machinefabriek EnVeCo te Belfeld is in 2016  werving & selectie bureau Aangenaam Werken opgericht. Als directeur van EnVeCo  maak ik graag de connectie naar Aangenaam Werken . Mijn regionale netwerk van zowel klanten als ook kandidaten, wat ik in meer dan 30 jaar heb opgebouwd, verbind ik graag met Aangenaam Werken.

De Maak- en Smart industrie veranderen in een hoog tempo. Razendsnelle technologische ontwikkelingen op het gebied van automatisering, robotisering en mechatronica volgen elkaar op en zorgen voor veranderingen in verdienmodellen. Voor bedrijven een uitdaging om deze ontwikkelingen bij te houden. Diensten en producten worden complexer, waardoor goed opgeleide medewerkers absoluut onmisbaar zijn. 

Voor het bij of omscholen van onze kandidaten maken wij gebruik van het CIV. Dit is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, gemeente Venlo en het ROC Gilde waar ik een rol bekleed als voorzitter van een van de 4 takken. Ons doel is kandidaten pragmatisch, full-time, binnen bedrijven op te leiden met erkende lesstof als ondersteuning.  

Het CIV voorziet de Maak en Smart Industrie van de beste vakmensen. Nu, maar ook in de toekomst. Door de krachten tussen het onderwijs en het bedrijfsleven in Noord en Midden-Limburg te bundelen, verzorgen we korte, hybride, praktijkgerichte onderwijsprogramma’s. Denk hierbij aan een opleiding als constructiebankwerker niv 2/3, Engineer/CAD tekenaar niveau 3/4, monteur Werktuigbouwkunde of Electro op niveau 2/3/4, waarbij we inspelen op de juiste skills en technologische kennis van morgen. Zodat talent kan groeien en bedrijven kunnen innoveren.

Met mijn technische kennis vanuit machinefabriek EnVeCo denk ik graag mee over het vinden, binden en boeien van dit toekomstig talent. En dat talent is wat mij persoonlijk erg boeit en dagelijks bezig houdt.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.